Bliv Frivillig

Har du lyst til at blive frivillig hjælper - en af "the MOKIO Crew"?

 

Alle koncerter arrangeret af Musik & Kultur i Odsherred er for en stor del baseret på frivillig arbejdskraft, som yder et imponerende stykke arbejde for kulturen i det smukke Odsherred - uden at tage sig betalt for det.

Lønnen kommer i kraft af det gode sociale samvær og den positive ånd, der hersker. Gennem de gode oplevelser, som man får gennem en hel sæson med spændende danske musikere og bands, titusindvis af publikummer i feststemning og gode kolleger.

Alt dette er noget man kommer i godt humør af, samtidig med at man får brugt sig selv. Mange siger det giver dem ny og positiv energi, hvor man tager det sure med det søde og kan se god mening med det hele.

Du er velkommen til at benytte formularen her.

Du binder dig ikke til noget ved at gøre det, men kommer blot i dialog med os, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Vi er først og fremmest på udkig efter hjælpere, som kan tage del i det lange træk gennem en hel sæson. Være villig til at give en hånd med ved de fleste af sæsonens koncerter. Ikke alle, men hovedparten af de koncerter, som Musik & Kultur i Odsherred har på plakaten gennem året.

 
 
 
Sæt kryds
 
Sæt kryds
 
Sæt kryds
 
Sæt kryds
 
Sæt kryds
 
Jeg kan hjælpe ved enkelte koncerter
Jeg kan hjælpe ved ca. halvdelen af koncerterne
Jeg regner med at kunne hjælpe ved de fleste koncerter (ca. 25 årligt)
 
Rigtig god til publikumskontakt
Arbejder bedst i tætte teams
Jeg har lyst til det hele
 
Sæt kryds
 
Sæt kryds
 
Sæt kryds